Pajač sudi derbi Rijeke i Dinama

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igoru Pajaču iz Sv. Ivana Zeline povjeren je zadatak glavnog suca na derbiju 12. kola HT Prve lige u kojem Rijeka u subotu od 17:05 na Rujevici dočekuje Dinamo. 37-godišnjaku će ovo biti treći dvoboj ove dvije momčadi. Prvi put im je sudio u listopadu 2017. godine kada je u Prvoj HNL Dinamo na Maksimiru slavio rezultatom 3:1, a potom je bio sudac i u 1:0 pobjedi Rijeke u veljači 2020. godine kojom su na Rujevici izborili plasman u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa.

Pajaču će u subotu asistirati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Dario Kulušić (Šibenik) dok će za VAR biti zaduženi Duje Strukan (Split) i Alen Jakšić (Solin). Delegat utakmice je Darko Kolesarić (Osijek), a suce će kontrolirati predsjednik njihove komisije Bruno Marić (Daruvar).

Kolo će u petak od 18 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Hrvatski dragovoljac i Lokomotiva kojima će suditi Marko Cestarić iz Siska. Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca će pak u subotu od 15 sati u Velikoj Gorici označiti početak utakmice Gorice i Istre 1961.

Nedjelja od 15 sati u Koprivnici je rezervirana za sraz Slaven Belupa i Osijeka koji je pripao Franu Joviću iz Zagreba dok će istog dana od 17:30 na Šubićevcu kolo zaključiti Šibenik i Hajduk te Zdenko Lovrić iz Đakova. 

Službene osobe za 12. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email