Pajaču derbi Osijeka i Hajduka

Foto: Luka Mladinić

Derbi 11. kola HT Prve lige u nedjelju od 19:30 u Gradskom vrtu igraju Osijek i Hajduk, a za glavnog suca utakmice određen je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Njemu će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Vedran Đurak (Stupno) i Ivan Vučković (Zagreb) dok će za VAR biti zaduženi Ante Čuljak (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Ivan Vukojević (Zagreb) dok će suce kontrolirati Domagoj Vučkov (Rijeka), a ispred Saveza će za sigurnost brinuti Vlado Dominić.

Pajaču će ovo biti sedmi međusobni sraz Bijelo-plavih i Bilih, a uspješniji je dosad bio Osijek koji je slavio u tri navrata, dva puta je dvoboj završio bez pobjednika dok je jednom pobijedio Hajduk.

Kolo će u petak od 18 sati na Šubićevcu otvoriti Šibenik i Gorica te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. U subotu od 17 sati u Kranjčevićevoj će Duje Strukan iz Splita označiti početak dvoboja Lokomotive i Slaven Belupa. Istog dana od 19:05 Istra 1961 će u Puli u regionalnom derbiju dočekati Rijeku, a susret je pripao Franu Joviću iz Zagreba. Andrej Burilo iz Osijeka je pak određen za glavnog suca utakmice Dinama i Hrvatskog dragovoljca koja se u nedjelju od 17 sati igra u Maksimiru.

Službene osobe za 11. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter