Search
Close this search box.

Pajaču kup okršaj Osijeka i Hajduka

Foto: Mario Braić/nogometplus

U utorak i srijedu na rasporedu su četvrtfinalni ogledi Hrvatskog nogometnog kupa. Najzanimljiviji ogled je onaj u Gradskom vrtu gdje će Osijek u srijedu s početkom u 18 sati dočekati Hajduk.

Glavni sudac tog ogleda bit će Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina) i Goran Pečarić (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Patrik Kolarić (Čakovec) i Ivan Mihalj (Velika Gorica). Delegat susreta je Jurica Mihalj (Velika Mlaka), suce će kontrolirati Igor Pristovnik (Zagreb), a za sigurnost će brinuti Miroslav Marković.

Prvi na travnjak će u utorak od 14:30 u Bijelom Brdu istrčati BSK i Šibenik kojima će suditi Ante Čulina iz Zagreba dok će istog dana od 17 sati Dario Kulušić iz Šibenika dijeliti pravdu u ogledu Slaven Belupo i Rudeša. U srijedu u 15 sati Fran Jović iz Zagreba će u Maksimiru označiti početak gradskog sraza Dinama i Lokomotive.

Službene osobe za četvrtfinale kupa:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter