Pajaču susret Hajduka i Lokomotive, Batiniću pripao derbi začelja

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 21. kolo Hrvatski Telekom Prve lige. Derbi kola se igra u subotu od 17:30 sati na Poljudu gdje Hajduk dočekuje Lokomotivu, a utakmicu će suditi Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline koji je zanimljivo bio VAR sudac u Varaždinu kada su Splićanima uz pomoć tehnologije dodijeljena tri jedanesterce te poništen zgoditak zbog zaleđa. Njemu će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Vedran Đurak (Stupno) i Dario Kulušić (Šibenik) dok će u VAR sobiti biti Riječani Ivan Bebek i Robi Kezele. Delegat susreta je Ante Podnar iz Gospića, a kontrolor suđenja Miro Marijanović iz Osijeka dok će ispred saveza za sigurnost brinuti Marko Svilić.

Kolo će u petak od 18 sati na Aldo Drosini u derbiju začelja otvoriti Istra 1961 i Varaždin te Damir Batinić iz Osijeka. Pomoćnici će biti Goran Pataki (Đakovo), Kristijan Novosel (Valpovo) i Ivan Vučković (Zagreb), a VAR i AVAR suci Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo). Mladen Žugec iz Sv. Nedelje je delegat dvoboja, a suce će promatrati Dragutin Poljak iz Zagreba.

Subotnji program započinje od 15 sati u Gradskom vrtu gdje će snage odmjeriti Osijek i Inter-Zaprešić. Glavni sudac utakmice je Marin Vidulin iz Kanfanara kojem će pomagati Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete), Luka Pušić i Ante Čuljak iz Zagreba dok će u VAR sobi biti Duje Strukan (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegat susreta je Dalibor Kajinić iz Požege, a kontrolor suđenja Dušan Kukić iz Siska.

Rijeka u nedjelju od 15 sati na Rujevici dočekuje Slaven Belupo uz Marka Matoca iz Zaprešića i Boruta Križarića (Čakovec), Gorana Loparca (Sladojevci) i Gorana Pečarića (Zagreb) te za video tehnologiju zadužene Ivana Vučkovića (Zagreb) i Igora Krmara (Zagreb). Delegat dvoboja je Ivan Vukojević iz Zagreba, a kontolor suđenja Branko Bajić iz Splita.

Kolo će u nedjelju od 17:30 na Maksimiru zaključiti Dinamo i Gorca kojima je glavni sudac Dario Bel iz Osijeka, a njegovi asistenti će biti Marjan Tomas (Osijek), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Duje Strukan (Split), a VAR i AVAR suci su Goran Gabrilo (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegatsku bilježnicu će popunjavati Darko Matešić (Peteranec), suce će nadgledati Zlatko Šimčić (Koprivnica), a HNS je zadužio Vladu Dominića da se brine o sigurnosti.

Službene osobe za 21. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email