Pejin i Pajač sudili ciparsku ligu

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski nogometni suci postaju tražena roba na europskim nogometnim terenima. Nakon što je Fran Jović nedavno sudio derbi grčke lige između AEK-a i Panathinakosa, Tihomir Pejin i Igor Pajač su proteklog vikenda boravili na Cipru gdje su sudili utakmice 21. kola tamošnjeg prvenstva.

>> Fran Jović pozvan da sudi derbi grčke lige

Dok je Tihomir Pejin zajedno s Marjanom Tomasom i Krunom Šarićem sudio susret Ethinkosa i Anorthosisa u kojem je momčad Deana Klafurića s čak 5:0 bila bolja od lidera prvenstva Igor Pajač je u suradnji s Bojanom Zobenicom i Jerkom Crnčićem vodio susret Olympiakos Nikozije i AEL u kojem nije bilo pobjednika (1:1).

Zanimljivo da je Pejin na ledu kad je HT Prva liga u pitanju nakon što je dobio lošu ocjenu u uvodnom kolu proljetnog dijela prvenstva kada je u Varaždinu na srazu istoimenog domaćina i Hajduka u tri navrata propustio dosuditi kazneni udarac za goste što je dovelo do intervencije VAR-a uz čiju pomoć je ispravio propuste.

Pajač je pak u 22. kolu Prve HNL u dvoboju Slaven Belupa i Hajduka nakon duela Božića i Jaira prvo dosudio prekršaj za domaćine da bi nakon intervencije VAR-a pokazao na bijelu točku za Bile.

Na Cipru pomoć video tehnologije hrvatski suci nisu imali budući da tamošnji savez još uvijek nije implementirao VAR u natjecanja pod svojom nadležnosti.

Cipar se pak tako pridružio Grčkoj i Saudijskoj Arabiji kao destinacijama u kojima su hrvatski djelitelji nogometne pravde ove sezone odradili posao dok je Hrvatski nogometni savez još uvijek negativnog stava kada je u pitanju dolazak stranih sudaca u domaća nogometna natjecanja.

Ljestvica:
Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email