Pet nogometaša Osijeka pozitivno na koronavirus

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iz NK Osijek izvijestili su javnost da je pet njegovih nogometaša pozitivno na koronavirus. Klub nije objavio imena zaražena, ali je priopćio da su svi oni sukladno uputama epidemiologa upućeni u samoizolaciju.

Zaraženi igrači neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom, kao ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek gostuje prvo u Puli, a potom i u Rijeci.

Zbog koronavirusa za subotnji derbi oslabljeni su i u Dinamu obzirom da Zoran Mamić neće moći računati na Joška Gvardiola i Lovru Majera koji su se zarazili na okupljanju mlade reprezentacije Hrvatske.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter