Pobjeda navijača

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Danas je usjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana sjednica Izvršnog odbora na kojoj su ukinuti vaučeri za gostujuće navijače. Nakon analize provedbeOdluke o zabrani gostujućih navijača na tribini za gostujuće navijače ako nije osiguran organizirani dolazak od strane kluba, od 16. listopada 2013. godine,zaključili su kako ona nije ostvarila željene rezultate te je njenom primjenom nanesena šteta nogometnoj organizaciji, klubovima, navijačima i nogometu u cjelini. S obzirom na navedeno, nakon opsežne rasprave, IO HNSmdash;a zaključio je kako se navedena odluka stavlja izvan snage. Odluka se primjenjuje odmah, a za provedbu iste zadužuju se svi klubovi MAXtv Prve lige, sudionici HNK, Povjerenik za natjecanje, Povjerenik za sigurnost i sve službene osobe zadužene za organizaciju utakmica mdash; delegati i suci.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Podsjetimo, nakon nereda u Rijeci uvedena je obvezna registracija svih gostujućih navijača par dana prije dolaska na gostujuću utakmicu i pravo domaćina da odbije izdati ulaznicu onima koji se “protupravno” ponašaju. S obzirom na to da pravila odbijanja nisu bila definirana, a već je na snazi bio i Zakon o spriječavanju nereda na sportskim borilištima koji je definirao kada se primjenjuje privremena zabrana odlaska na utakmice, navijači su ovo shvatili kao udar na njihova prava. Ujedinili su se na domaćinskim tribinama, slali su tužbe Ustavnom i Upravnom sudu, rugali se s HNSmdash;om i na koncu pobijedili u svojoj borbi.

nogometplus.net


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter