Pokloni mjesto u povijesti Hajduka za Božić

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Navijači i članovi Hajduka nastavljaju s akcijom prikupljanja sredstava za otkup dionica splitskog prvoligaša. Do sada je kroz razne akcije i onu glavnu ‘Za sva vrimena!’ prikupljeno preko 13,5 milijuna kuna, a sada je svima koji žele svoje ime upisati u parku Za sva vrimena omogućen i ‘ubrzani postupak’.

The Ultimate Managed Hosting Platform

‘Hajduk živi u svakom navijaču kako u Splitu, tako i na cijeloj planeti i to već gotovo 110 godina. On je neizbrisiva baština grada Splita. Obilježio je posljednje stoljeće povijesti grada, važan je dio njegove sadašnjosti i neizostavan dio budućnosti jer Hajduk živi vječno.

Vječno će živjeti i imena svih onih koji će se naći u parku Za sva vrimena na Poljudu i tako sebe zauvijek upisati kao dio Hajdukove povijesti i povijesti grada Splita.

Svi oni, poput Luke Kaliterne koji ga je osnovao, profesora Barača koji mu je dao ime, Frane Matošića i Bajde Vukasa koji su ga učinili najvećim Klubom te brojnih drugih velikih imena Hajduka dijelit će mjesta s „običnim“ navijačima jer je Hajduk oduvijek to i bio, Klub svojih navijača.

Svi oni navijači koji još nisu osigurali svoje ime u povijesti uz Hajduk imaju priliku to učiniti do 13. prosinca „ubrzanim postupkom“ ili na neki drugi način, a pločicu će kao zahvalu dobiti ispod bora za Božić.

Za sva dodatna pitanja javite se na zasvavrimena@nashajduk.hr, porukom na +385 99 6664569 ili porukom na https://zasvavrimena.nashajduk.hr/’.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter