Policija napravila izvide u HNS-u zbog navodne preprodaje karata za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Glasnogovornica zagrebačkog Županijskog odvjetništva Dunja Pavliček je za N1 televiziju potvrdila da je navedeno tijelo Policijskoj upravi zagrebačkoj naložilo provođenje izvida zbog navoda o navodnoj preprodaji ulaznica za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske, a koje je Hrvatski nogometni savez dobio od FIFA-e.

Karte nisu bile namijenjene za javnu prodaju, već za ‘kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima Stožera’.

S obzirom na zakonske odredbe o tajnosti izvida iz zagrebačkog Županijskog odvjetništva nisu mogli detaljnije govoriti o ovom slučaju.

Izvide su potvrdili i iz Saveza uz napomenu da “zbog tajnosti postupka koja im je izričito naložena od strane policije, a prema Zakonu o kaznenom postupku (ZKP), ne mogu otkriti konkretno u čemu su se izvidi sastojali”.

Podsjećamo da je zbog navodne preprodaje ulaznica sa Svjetskog prvenstva, a koje je bez znanja nadređenih dobio HRT-e te koje su se našle na crnom tržištu nedavno otkaz dobio komentator Drago Ćosić. U navedenom slučaju se također rade izvidi od strane nadležnih tijela kako bi se utvrdilo radi li se i o možebitnim kaznenim djelima.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter