Ponovno bez gledatelja na sportskim priredbama

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatska bilježi rekordan broj novozaraženih koronavirusom pa se Nacionalni stožer civilne zaštite od ponedjeljka, 26. listopada, odlučio uvesti nove mjere koje će vrijediti sljedećih 14 dana, a među kojima je i ponovno zabrana prisustva gledatelja na sportskim priredbama što znači da će se i utakmice HT Prve lige od 10. kola ponovno igrati bez navijača na tribinama.

“Na javnim događanjima može biti najviše 50 osoba, na svadbenim svečanostima do 30 osoba, kao i na pogrebima i polaganju urni. Na privatnim svečanostima i okupljanjima može biti prisutno najviše 15 osoba. Sportska događanja smiju biti samo bez gledatelja”, izjavio je ministar unutarnjih poslova i prvi čovjek nacionalnog stožera Davor Božinović.

Utakmice HT Prve lige do sada su se mogle održavati uz prisustvo gledatelja na do 30% kapaciteta svake tribine uz poštivanje epidemioloških mjesta. Posljednji dvoboj koji će se u tim okolnostima održati je duel između Šibenika i Dinama koji od 15 sati počinje na Šubićevcu. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter