Poraz Bumbara u čvrstoj utakmici kod Rudara u Murskom Središću

Bumbari su u trećem kolu 3. HNL Sjever gostovali kod Rudara u Murskom Središću. Nažalost, u čvrstoj utakmici po konstantnoj laganoj kiši, izgubili su s 2:0. Domaćini su zabili po jedan gol u svakom poluvremenu, a Varteks jednostavno nije uspio nametnuti svoju igru.

Inicijativa Rudara osjetila se od početka. Prvih deset minuta pripalo je domaćinima, ali u 11. minuti prvo prijeti Šoštarić, a zatim u 16. minuti i Vuković. U 19. Kosir se našao u jednoj od rijetkih dobrih prilika, ali njegov pokušaj glavom s 6-7 metara prolazi pored gola. Pritisak domaćina nastavlja se od tridesete minute, a u 37. i zabijaju nakon ubačene lopte s boka te se s tim rezultatom odlazi na poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme počinje nadigravanjem na sredini terena, a prijelomni trenutak utakmice događa se u 61. minuti kada sudac pokazuje na bijelu točku za Rudar. Domaćini su sigurni, s jedanaest metara sigurno zabijaju u desni Domjanov kut. Ostatak poluvremena Varteks jalovo pokušava iz poluprilika i pritiskom, ali mnogo akcija zastaje na šesnaest metara pa se teško dolazi do konkretizacije. Od Varteksovih prilika vrijedi još izdvojiti udarac Šoštarića u 86. minuti. Utakmica se tada privodi kraju te domaćini zasluženo uzimaju tri boda.

Bumbari u tri kola tako sada imaju jednu pobjedu u prvom kolu, izjednačen rezultat u drugom, te poraz u trećem kolu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter