Porto umjesto Istanbula domaćin finala Lige prvaka

Foto: Wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

UEFA je potvrdila da će Porto umjesto Istanbula biti domaćin finala Lige prvaka u kojem će 29. svibnja snage odmjeriti engleske momčadi Chelsea i Manchester City.

Njihov dvoboj će se igrati na Estadio do Dragao koji je dom Porta te kapaciteta 50.000 mjesta, a ukupno će na utakmici moći prisustvovati po 6.000 navijača svakog kluba.

Turska je izgubila domaćinstvo finala nakon što je stavljena na crvenu listu Velike Britanije zbog pogoršanja situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa. Zbog toga svi putnici iz Turske nakon dolaska u Englesku moraju ići u obveznu desetodnevnu izolaciju.

Portugal je s druge strane na zelenoj listi pa putnici nisu obvezni ići u karantenu nakon što posjete tu zemlju.

Inicijalno je kao zamjena za Istanbul figurirao londonski Wembley, no kako bi Uefini dužnosnici i uzvanici morali ići u izolaciju po dolasku u London ta opcija je otpala.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email