Search
Close this search box.

Posljednji sati za mjesto u parku Za sva vrimena na idućoj svečanosti

Foto: Naš Hajduk

Ovaj četvrtak 3. kolovoza posljednji je dan za sve one koji još uvijek nisu postali stanovnici parka Za sva vrimena, a htjeli bi nazočiti svečanoj dodjeli pločica s imenom i prezimenom 13. kolovoza.

Jedinstveni navijački Park iz mjeseca u mjesec se sve više puni, sve je više onih koji su odlučili Za sva vrimena pozicionirati se uz Hajduk, a to, posljedično, znači i da je u Parku sve manje mjesta.

Tisuće je navijača, Torcidinih podružnica i Društava prijatelja koji su upisali svoje ime u Park, a mnogi od njih će repliku pločice dobiti na svečanosti koja će se održati u prijepodnevnim satima nedjelje 13. kolovoza, na dan utakmice sa Slaven Belupom na Poljudu.

Svi oni koji do večeras u ponoć uplate 1000 eura, bez obzira da li će to učiniti jednokratnom uplatom ili na rate, dobit će automatski i pozivnicu za predstojeću svečanost do koje je ostalo još manje od 10 dana.

S obzirom na broj ograničenih mjesta, nimalo nas ne iznenađuje veliki interes za ovu navijačku priču s elementima hajdučke vječnosti.

Sve potrebne informacije o upisu u Park svi zainteresirani mogu doznati na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter