Postani dio tima koji je učlanio više od 70.000 hajdukovaca!

Natječaj za referenta u Odjelu za članstvo Hajduka traje do 25. svibnja te u tom roku svi koji zadovoljavaju uvjete mogu se prijaviti slanjem motivacijskog pisma i životopisa i dobiti priliku postati dio tima koji je ove godine učlanio više od 70000 članova Hajduka.

– Od kandidata očekujemo razumijevanje vrijednosti koju Hajduk nosi u našem društvu. Uz to, tražimo one koji su visoko organizirani, komunikativni i skloni radu u timu, istaknuo je tek neke od karakteristika koje se traže kod kandidata voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Posao referenta u Odjelu za članstvo podrazumijeva rad s članovima, kako u uredu na Poljudu, tako i na terenu. Tu se posebno ističe komunikacija s brojnim društvima prijatelja Hajduka u cijeloj Hrvatskoj i šire te briga oko naplate, vođenje blagajne i baze podataka.

– Prije svega ciljamo na one koji žele biti našeg tima na duži period i kroz vrijeme razvijati svoje vještine te preuzimati složenije zadatke kroz koje će napredovati kao radnici i osobe, nastavio je s opisom idealnog kandidata Prkić.

Na natječaj se mogu mogu prijaviti oni koji imaju visoku ili višu stručnu spremu te oni koji imaju srednju stručnu spremu te najmanje dvije godine radnog iskustva u poslovima prodaje, organizacije ili upravljanja ljudima i projektima.

– Prijavite se na natječaj, veselimo se svakoj prijavi i svakoj ćemo pokloniti potrebnu pažnju kako bi ispravno procijenili tko će postati novi član našeg tima. Možda to budeš baš ti, pozvao je sve koji zadovoljavaju uvjete na prijavu Prkić

Sve detalje natječaja možete pronaći na https://bit.ly/Natjecaj_Odjel_za_clanstvo, a prijavu koja sadrži motivacijsko pismo možete poslati do 25. svibnja na natjecaj@nashajduk.hr, poručuju iz Našeg Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter