Poznat osvajač jedinog sportskog događaja u Hrvatskoj!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zbog trenutne globalne situacije koja je zaustavila gotovo sva sportska događanja u svijetu, i prisilila ljude na samoizolaciju, Futsal Dinamo je, kao jedini hrvatski klub sa svojom e-sport momčadi, pokrenuo Dinamov online turnir u video-igri FIFA.

Cilj ovog turnira bio je prije svega zabaviti igrače i navijače dok se nalaze u samoizolaciji i skrenuti im misli s tema s kojima smo svi okruženi posljednjih tjedana, no sami turnir je imao i natjecateljski karakter budući da su na njemu sudjelovali ponajbolji igrači video-igre FIFA u Hrvatskoj.

Na kraju je naslov, u jednom sportskom natjecanju koje se u posljednje vrijeme održalo u Hrvatskoj, osvojio Ivijan Svržnjak koji je u utorak u finalu s 4:0 bio bolji od Bernarda Čovića. U utakmici za treće mjesto Ivan Pandža nadvisio je Filipa Pločkinjića s 4:1, a obje polufinalne utakmice završile su s minimalnom pobjedom finalista. Svržnjak je svladao Pandžu s 3:2, a Čović Pločkinjiča s 2:1.

Završnicu turnira Futsal Dinamo je prenosio na svojem YouTube kanalu, a finalni dvoboj možete pogledati ovdje:


Futsal Dinamo je na turniru nastupio sa sedam igrača (od 32 sveukupno) od kojih su najbolji rezultat ostvarili Filip Novak, Andrija Vrcan i Ajdin Ridžal koji su zaustavljeni u četvrtfinalu.

Futsal Dinamo nastavit će organizirati Dinamove online turnire dok god traje period samoizolacije, a iduća dva održat će se već ovaj tjedan.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter