Poznat osvajač jedinog sportskog događaja u Hrvatskoj!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zbog trenutne globalne situacije koja je zaustavila gotovo sva sportska događanja u svijetu, i prisilila ljude na samoizolaciju, Futsal Dinamo je, kao jedini hrvatski klub sa svojom e-sport momčadi, pokrenuo Dinamov online turnir u video-igri FIFA.

Cilj ovog turnira bio je prije svega zabaviti igrače i navijače dok se nalaze u samoizolaciji i skrenuti im misli s tema s kojima smo svi okruženi posljednjih tjedana, no sami turnir je imao i natjecateljski karakter budući da su na njemu sudjelovali ponajbolji igrači video-igre FIFA u Hrvatskoj.

Na kraju je naslov, u jednom sportskom natjecanju koje se u posljednje vrijeme održalo u Hrvatskoj, osvojio Ivijan Svržnjak koji je u utorak u finalu s 4:0 bio bolji od Bernarda Čovića. U utakmici za treće mjesto Ivan Pandža nadvisio je Filipa Pločkinjića s 4:1, a obje polufinalne utakmice završile su s minimalnom pobjedom finalista. Svržnjak je svladao Pandžu s 3:2, a Čović Pločkinjiča s 2:1.

Završnicu turnira Futsal Dinamo je prenosio na svojem YouTube kanalu, a finalni dvoboj možete pogledati ovdje:


Futsal Dinamo je na turniru nastupio sa sedam igrača (od 32 sveukupno) od kojih su najbolji rezultat ostvarili Filip Novak, Andrija Vrcan i Ajdin Ridžal koji su zaustavljeni u četvrtfinalu.

Futsal Dinamo nastavit će organizirati Dinamove online turnire dok god traje period samoizolacije, a iduća dva održat će se već ovaj tjedan.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter