Predsjednik Kopera Ante Guberac potvrdio razgovore o mogućoj suradnji s Hajdukom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U podužem intervjuu za Primorske novice predsjednik slovenskog prvoligaša Kopera Ante Guberac potvrdio je sastanak s predsjednikom Hajduka Lukšom Jakobušićem na temu moguće suradnje dvaju klubova.

Guberac je u spomeutom intervjuu pričao o zahtjevnoj financijskoj situaciji u klubu zbog aktualne pandemije, svom povratku na čelo kluba, odrađenim poslovima poslije povratka, kao i o planovima u budućnosti, s naglaskom na omladinsku školu kluba, od koje očekuje značajan doprinos klupskim ciljevima.

Na temu Hajduka i pitanje novinara Roka Mavera: “Vidjeli smo vas na televiziji na utakmici Istre i Hajduka u društvu predsjednika splitskog kluba Lukše Jakobušića i novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa. O čemu ste razgovarali?”, Guberac je izjavio: “Pozvan sam na zajednički ručak, razgovarali smo o mogućnostima bliske suradnje dva kluba, što je zasigurno priznanje za nas. Eliminiraju drugi tim i traže mogućnosti da se više povežu s drugim okruženjima. Još ništa konkretno, ali sve pokazuje da ćemo se uskoro opet sresti”.

Podsjetimo, sukladno aljkavo i većinom neslužbeno komuniciranim planovima čelnih ljudi Hrvatskog nogometnog saveza, druge momčadi prvoligaških klubova bi mogućnost natjecanja u Drugoj HNL trebale imati još samo sljedeću sezonu. Da će tome zaista tako i biti potvrđuju i ‘signali’ koji stižu iz Hajduka, ali i Dinama, a izjava čelnika Kopera o sastanku s Luškom Jakobušićem na temu suradnje upravo povodom gašenja drugih momčadi, do sada je i najčvršći dokaz da je takav scenarij ono što nas u budućnosti očekuje po pitanju Druge HNL i drugih momčadi prvoligaških klubova.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email