Search
Close this search box.

Predstavljanje udruge ‘Dinamo to smo mi’

Futsal Dinamo

Navijači Dinama danas će predstaviti novoosnovanu udrugu članova GNK Dinama kojoj će glavni cilj biti okupljanje svih članova s ciljem njihovog uključivanja u zbivanja oko kluba te uspostave novog modela upravljanja klubom.

Predstavljanje udruge članova GNK Dinamo Zagreb pod imenom “Dinamo to smo mi” održat će se u dvorani Matis Absolut lounge (pored koncertne dvorane Lisinski, Trg Stjepana Radića 3) s početkom u 18 sati. Dinamovi navijači time nastoje pokazati kako nisu „odustali“ od svog kluba, već nastavljaju borbu za povratak Dinama svim njegovim članovima i navijačima.

Nakon inicijative „Zajedno za Dinamo“ i „Za naš Dinamo“,novoosnovana udruga članova GNK Dinama kroz svoj će rad nastaviti dosadašnje pokušaje za uspostavljanje novog modela upravljanja klubom, a koji već četiri godine vrlo uspješno djeluje u okviru MNK Futsal Dinama prema članskom modelu “jedan član, jedan glas”.

“Smatramo kako je ovo krajnje vrijeme da s radom krene udruga članova Dinama koja će svojim znanjem i zalaganjem ponovno vratiti vjeru ljudi u Dinamo. Svojim ćemo akcijama prikupljati članove Dinama, informirati ih o stanju u klubu te diskutirati oko njegove budućnosti. Već ranije pokrenuli smo neke pravne postupke kako bismo spriječili nasilno provođenje privatizacije našeg kluba. Očekujemo kako će se nakon predstavljanja uključiti još više članova, navijača, javnih osoba, bivših igrača i djelatnika kluba te da će naše i Dinamovo članstvo svakim danom biti veće”, rekao je predsjednik novoosnovane udruge Juraj Čošić.

Podršku novoj udruzi dali su legendarni igrači i kapetani Dinama Dario Šimić, Tomo Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, navijači Dinama Bad Blue Boys, osnivači građanske inicijative „Zajedno za Dinamo“ te čelnici MNK Futsal Dinama.

Dinamo – to smo mi!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter