Predstavnici Našeg Hajduka održali sastanak s Nadzornim odborom Bilih

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U petak, 24. travnja, održan je video sastanak između predstavnika udruge Naš Hajduk i članova Nadzornog odbora Hajduka. Udruga je tom prilikom putem društvenih mreža priopćila:

The Ultimate Managed Hosting Platform

Predstavnici Našeg Hajduka, tajnik Luka Domikulić te članovi Upravnog odbora Ante Krnić i Miro Živković održali su jučer video sastanak s članovima Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

Pozdravljeno je usvajanje ranijeg prijedloga Našega Hajduka o organizaciji Skupštine u ožujku s ciljem da se kroz uvid u planove i izvještaje osigura što veći stupanj transparentnosti.

S obzirom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom i nemogućnost održavanja Skupštine 15. ožujka Naš Hajduk je iznio nadzornicima prijedlog da predsjednik Uprave izvijesti dioničare o trenutačnoj situaciji u klubu te planovima za buduće razdoblje.

Nadzorni odbor obavijestio je kako izrada strategije ide planiranim tokom, a od strane Našeg Hajduka istaknuta je važnost da ona bude javno prezentirana te usvojena na Skupštini kluba.

Naglasak je iznova stavljen i na važnost jačanja upravljačke strukture.

Nastavno na raniji prijedlog da se u poslovanje kluba uvede compliance sustav kojim bi se jamčila dodatna transparentnost i koji će raditi na unapređenju usklađenosti poslovanja s unutarnjim i vanjskim propisima i standardima rečeno je kako je taj proces pokrenut te će s njime biti pravovremeno upoznati svi dioničari.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter