Search
Close this search box.

Predstavnici Udruge “Dinamo to smo mi” predali svoje zahtjeve Upravi GNK Dinama

Predstavnici Udruge “Dinamo to smo mi” predali su jutros u ime članova GNK Dinamo svoje ranije predstavljene zahtjeve kluba Upravi kluba u Maksimirskoj.

– Predali smo zahtjev klubu za obustavu procesa privatizacije kluba jer smatramo da o tome ne može odlučivati nelegitimna uprava, već isključivo članovi kluba, zatražili smo usklađivanje statuta kluba sa Zakonom, kao i da se poštuju naša članska prava – kazao je okupljenim medijima predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi” Juraj Čošić.

Iako to nije bilo ranije predviđeno, Čošić i potpredsjednika Udruge Matiju Đulvata primili su predsjednik Uprave kluba Igor Kodžoman i dopredsjednik kluba Tomislav Svetina. Time je Uprava kluba zapravo i dala legitimitet nedavno osnovanoj udruzi članova GNK Dinamo.

Matija Đulvat i Juraj Čosić / Foto: Dinamo to smo mi

– Oni su rekli da im je drago da smo došli i da će pogledati i razmotriti naše zahtjeve i očitovati se o njima. Ukoliko se oni neće očitovati, mi ćemo onda ići na daljnje korake, a krajnja je tužba na Županijski sud u Zagrebu jer je on nadležan za sukobe članova u udrugama. Svoja prava ćemo dakle, ako nećemo imati više druge mogućnosti, tražiti sudskim putem. Do tada krećemo sa učlanjivanjem navijača Dinama u klub kroz afirmativne akcije – najavio je Čošić koji je na novinarsko pitanje jesu li optimistični kratko odgovorio da jesu.

Čošić je okupljenim medijima naglasio i da je ovo zadnja prilika vodstvu kluba da jasno i nedvosmisleno kažu tko je odgovoran za nastalu štetu u Dinamu.

– U suprotnom ćemo ispitati njihovu odgovornost kao članova izvršnog i nadzornog odbora te ostalih tijelima kluba i tražiti ćemo i od njih naknadu za nastalu štetu nanesenu klubu – kazao je Čošić aludirajući jasno na sudske procese u Osijeku.

Dinamo to smo mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter