Search
Close this search box.

Projekt Za sva vrimena spaja tri stoljeća i gotovo sve kontinente!

Foto: Naš Hajduk

U projektu Za sva vrimena do sada je sudjelovalo gotovo sedam tisuća navijača. Tko sve navija za Hajduk teško je prenijeti riječima, ali svima im je zajedničko jedno, ljubav prema Hajduku koju su pokazali tako što su donacijama podržali projekt Za sva vrimena.

Među tih gotovo sedam tisuća donatora krije se i bezbroj zanimljivih podataka.

– Najčešće ime među donatorima je Ivan kojih ima 384, s 274 drugo mjesto drži ime Ante, a prvih 5 najčešćih imena zaokružuju Marko, Josip i Luka. Ukupno se među donatorima nalazi 1072 različita imena. Sva ta imena su naše bogatstvo jer jasno pokazuju koliko navijača Hajduka ima i koliko ih je spremno na ovaj način iskazati pripadnost, rekao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Uz imena zanimljivo je pogledati kada su rođeni oni koji imaju ime u Parku, kao i s kojih sve lokacija dolaze donatori.

– Najstarije ime u Parku je profesor Barač koji je rođen 1871. godine, a najmlađa je beba rođena prije tek mjesec dana čime povezujemo tri stoljeća kroz ljubav prema Hajduku. Isto tako povezujemo i cijelu planetu jer imamo donatore gotovo sa svih kontinenata, a posebno se ističu egzotične lokacije poput Saint Kitts And Nevisa i Falkandskih otoka, nastavio je sa zanimljivostima Mikulić.

Ljubav prema Hajduku ujedinjuje stoljeća i kontinente, a svi koji žele mogu se pridružiti svojim donacijama u projektu na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ i već sa 150 kuna mjesečno osigurati svoje mjesto u navijačkom Parku zauvijek.

Oni koji ime u Parku žele što prije, imaju priliku stići do potrebnog iznosa do 21. listopada i njihovo ime će biti upisano već 5. studenog na dan utakmice s Osijekom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter