Proširena istraga, nova uhićenja uoči sjednice FIFA-e?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je u prosincu 2015. objavljeno kako švicarski državni tužitelj pregledava ukupno 133 sumnjive transakcije vezane uz pranje novca među nogometnim dužnosnicima, sad je objavljena nova brojka koja se penje do 152. Prvi dio istrage doveo je do uhićenja desetaka dužnosnika, a nakon novih saznanja, očekuju se i nova uhićenja. Pretpostavlja se kako dio ove proširene istrage ima poveznice s kandidaturama Rusije i Katara kao domaćinima svjetskih prvenstava 2018. i 2022. godine. Svakako treba pratiti i u kojem pravcu idu naše domaće istrage vezane uz off-shore račune.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Zanimljivo je vrijeme objave ove vijesti, u susret izvanredne sjednice skupštine FIFA-e. Još su nam svježe slike prošlogodišnjih uhićenja u Zuuml;richu kada su istražni organi plahtama štitili identitet uhićenih. Hoćemo li gledati reprizu tih događaja i ovog tjedna? Skupština je u petak, 26.veljače.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter