Prvi Trofej Dinamo Velika Gorica – nastavak borbe za plasman na Šalatu

Foto: Trofej Dinamo

Od petka 2. srpnja do nedjelje 4. srpnja održat će se Trofej Dinamo Velika Gorica, malonogometni turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo 2021.

Ovo će biti prvi put da se jedan od turnira Trofeja Dinamo održava u Velikoj Gorici, a TD VG bit će drugi turnir u sklopu ovogodišnjeg natjecanja u kojem ekipe na raznim turnirima diljem Zagreba i okolice skupljaju bodove.

Podsjetimo, šest najboljih igrat će završnicu na Šalati u prvoj polovici rujna 2021., a finale Trofeja Dinamo 2021 igra se neposredno pred prijateljsku utakmicu Futsal Dinama.

Trofej Dinamo Velika Gorica igra se u seniorskoj i veteranskoj kategoriji, s tim da samo seniori ulaze u konkurenciju za Šalatu. Seniori igraju 4+1 po futsal pravilima i loptom broj četiri, a veterani 5+1 s ‘peticom’. Minimalni nagradni fond je 10.000 kuna.

Trofej Dinamo Velika Gorica igra se na popularnom ‘betoncu’ u Cvjetnom naselju, igralištu u samom centru Velike Gorice, na kojem su se održavali kultni malonogometni turniri poput Šandora u prošlosti, a sada i Humanitarke Goričani.

“Pozivam sve ekipe da se što većem broju dođu na kultni ‘betonac’. Pozivam i gledatelje da dođu pogledati odličan hakl, bit će i kulturni event, bogata ugostiteljska ponuda i naravno hladna cuga“, rekao je Domagoj Sučić iz DSR KOP TUR, udruge koja organizira turnir.

Uz malonogometni turnir, organizatori su pripremili i bogati popratni sadržaj, pješčanu plažu u sklopu obližnjeg odbojkaškog igrališta, šašavi poligon za djecu, živu muziku svakog dana te bogatu ugostiteljsku ponudu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter