Prvoligaški sudac napravio neobjašnjivu pogrešku

Sudac Jurica Mihalj
foto: Facebook/HNK Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Utakmicu 1. kola Druge HNL na poljudskom travnjaku odigrali su splitski Hajduk (druga momčad) i zagrebačka Kustošija. Slavila je domaća momčad rezultatom 2:0, ali pažnju gledatelja (u prvom dijelu) nije privukla igra domaćih i gostujućih nogometaša, već glavni sudac susreta.

Glavni sudac bio je Jurica Mihalj iz Velike Mlake, dok su mu pomoćnici bili Ivan Batušić (Cvetković) te Ivan Mihalj (Velika Gorica). Međutim, iskusni sudac poput Mihalja nije si smio dopustiti neobjašnjivu pogrešku.

Naime, sudac prije utakmice prisustvuje sastanku na kojem biva upoznat s dresovima obiju momčadi, a kako bi se i on sam mogao prikladno odijenuti. Ipak, Mihalj je potpuno neobjašnjivo odabrao rozu kombinaciju s crnim gaćicama i štucnama u trenutku kada je već znao da će Kustošija imati jednaki donji dio te crveno-crni gornji dio.

Sudac s takvim iskustvom nije si smio dozvoliti ovakvu pogrešku, ali pohvalno je da ju je prmijetio na poluvremenu kada se odlučio na zamjenu dresa u prihvatljiviju tirkiznu boju. Bez obzira na taj ispravni korak, za vjerovati je da ga očekuje nešto lošija ocjena kontrolora današnje utakmice Zlatka Šimčića.

Sudac Jurica Mihalj
foto: Facebook/HNK Hajduk

Podsjetimo, Mihalj je prošlu polusezonu proveo u Prvoj HNL, a sudio je i polufinalni susret Hrvatskog nogometnog kupa između Splita i Dinama na Parku mladeži.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email