Rendulić krenuo s Goricom, na probu stigli Adžić i Knežević

Foto: HNK Gorica
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Samo 23 dana nakon posljednje utakmice u prošloj, nogometaši HNK Gorice krenuli su s pripremama za novu sezonu. Na prvoj prozivci novog trenera Krunoslava Rendulića pojavilo se 20 igrača, a trener se sa svakim pojedinačno rukovao, osobno upoznao, pa održao kratki uvodni govor, odmah nakon što je isto učinio predsjednik kluba Nenad Črnko, izvješteno je na službenim stranicama kluba.

– “Svake sezone cilj mora biti da bude bolja od prošle. To je i naš cilj, od ovog sastanka pa nadalje naš cilj je plasman u Europu i očekujem da se svi ponašamo u skladu s tim na svim razinama” ,kazao je trener Rendulić pa poveo igrače na prvi trening.

A na njemu su se pojavili sljedeći igrači: Matthew Steenvoorden, Matija Dvorneković, Fran Brodić, Jan Paolo Debijađi, Tin Janušić, Josip Mitrović, Junior Martinsson, Caio Cruz, Anthony Kalik, Josip Ivan Zorica, Patrick Crnolatec, Ivan Banić, Tin Zavalić, Marijo Tomić, Leon Išek, Martin Šroler, Matar Dieye i Lion Cahani, te dvojica igrača na probi, Matej Adžić iz Kurilovca i Tomislav Knežević iz slovačkog Trenčina.

Ostatak igrača priključivat će se tijekom tjedna, zaključno sa sljedećim ponedjeljkom, kad bi svi trebali biti na okupu. Na prvom okupljanju nisu bili Musa Muhammed, Aleksandar Jovičić, Saša Marjanović, Nasiru Moro, Younes Delfi, Joey Suk, Ognjen Mudrinski, Albi Doka, Hrvoje Babec, Paulius Golubickas, Krešimir Krizmanić, Cheick Keita, Kristijan Lovrić, Sylvanus Nimely, Jurica Pršir te juniori Vlado Gajić i Mihael Đopar. Klub su zasad napustili Dario Špikić koji je otišao u Dinamo te Jiloan Hamad kojem je istekao ugovor, a Goztepe odnosno Ludogorec su otkupili ugovore Cherifa Ndiayea te Kristijana Kahline.

Do početka nove sezone HT Prve lige predviđeno je 35 treninga i pet utakmica, počevši od međusobnog ogleda 19. lipnja, a najavljenih pet utakmica igrat će se u sljedećem rasporedu:

23. lipnja: Gorica – HUNS (Velika Gorica)
26. lipnja: Gorica – Celje (Čatež)
30. lipnja: Gorica – UTA Arad (Rogla)
3. srpnja: Gorica – Vojvodina (Zreče)
10. srpnja: Gorica – Bravo (Velika Gorica)

Na pripremama u Sloveniji momčad će biti od 28. lipnja do 3. srpnja, a prvenstvo Gorica otvara ogledom s Rijekom na Rujevici za vikend 17. srpnja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter