Rene Poms potpisao novi ugovor s Osijekom

Foto: NK Osijek

Rene Poms potpisao je u četvrtak u društvu sportskog direktora Ivice Kuleševića novi ugovor s NK Osijek koji će ga uz Bijelo-plave vezati do ljeta 2024. godine, objavio je klub iz Grada na Dravi. Poms je u glavnog trenera promoviran u rujnu prošle godine, odmah se istaknuo velikom profesionalnošću i dobrim rezultatima te zaslužio povjerenje u vidu novog ugovora, navode na službenoj stranici Osijeka.

– “Rene Poms od prvog dana je pokazao visoku razinu profesionalizma. Rezultati na travnjaku to su najbolje pokazali i kao sportski direktor sretan sam što ovu priču nastavljamo dalje zajedno. Svima nam je želja da nastavimo tamo gdje smo stali u jesenskom dijelu sezone i da rezultatski budemo na razini renomea kluba”, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Zadovoljstvo zbog prvog ugovora kao glavni trener iskazao je i sam Poms: “Sretan sam jer je ovo moj prvi ugovor kao glavni trener. Do sada sam uvijek bio u ulozi pomoćnika tako da je ovo velika stvar za moju karijeru. Zahvalan sam NK Osijek što sam dobio priliku za početi trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom. Znam kakav je trenerski posao, da se u nogometu stvari mijenjaju iz dana u dan, ali želim biti uspješan kao trener rezultatski i u radu s momčadi. Želim svaki dan raditi najbolje što mogu, dati svoje znanje u radu s momčadi i zajednički napredovati. To je ono zbog čega sam se počeo baviti ovim poslom i nadam se da ću što je duže moguće biti trener Osijeka.”

Trener Bijelo-plavih istaknuo je i da se klupska strategija, koja će biti značajnije usmjerena prema igračima iz vlastite škole nogometa, podudara i s njegovim viđenjem nogometa:

– “Klub je promijenio svoju filozofiju, odlučio se okrenuti mlađim i domaćim igračima što je put koji potpuno podržavam. U nogometu je najvažnija momčad, a kada je možeš graditi s igračima koji žele igrački doći na višu razinu, a onda i realizirati transfer u neki veliki klub, to ti mora predstavljati značajnu motivaciju. Uz to, dolazi novi stadion, klub ide putem koji mi je kao trener zanimljiv i vjerujem da mogu biti prava osoba za ono što slijedi”, zaključio je Poms.

Austrijski trener je bio dugogodišnji suradnik Nenada Bjelice s kojim je radio i u Wolfsbergeru, Austriji Beč, Speziji, Lech Poznanu i Dinamu. Na klupi Bijelo-plavih je dosad vodio 12 službenih utakmica u kojima je upisao devet pobjeda, jedan remi i dva poraza. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter