Reprezentacije dobivaju treći dres

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nova godina donijet će i prve veće promjene u svijetu reprezentativnog nogometa, barem što se tiče dresova.

Ako je suditi prema najavama iz američkog Nikea sve njihove najveće ekipe dobit će treći dres tijekom ove godine. Ono što je dosad predstavljalo iznimku i na neki način bilo rezervirano za klupski nogomet postaje standard i u svijetu reprezentativnog nogometa barem što se tiče najvećih uzdanica američkog proizvođača sportske opreme.

Brazil je već prije nekoliko godina dobio svoju varijantu trećeg dresa, ali zahvaljujući propisima njihovog Saveza taj dres možemo vidjeti samo na prijateljskim utakmicama. Tijekom proljeća 2017.trebao bi izići i novi, tamnozeleni dres.

Osim Brazila Nike će treći dres izraditi i za Englesku, SAD te Francusku, dok za ostale nacionalne Saveze, uključujući i HNS, nema takvih najava.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email