Rijeka i ove godine na Kantridi

Facebook/KN Armada Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski športski klub Zrinjski potvrdio je da će 12. listopada (subota) s početkom u 19 sati igrati prijateljski susret protiv Rijeke na kultnom stadionu Kantrida.

Utakmica će se, kao i prošle godine, odigrati na inicijativu KN Armada Rijeka, ovaj put pod sloganom “Kantrida – samo jedno mjesto zove se Dom”.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine na Kantridi je pod sloganom “Povratak na Kantridu” pred desetak tisuća gledatelja odigrana prijateljska utakmica između Rijeke i Maribora.

Prethodno ovom događaju Kantrida je posljednji put bila domaćin jedne Rijekine utakmice u srpnju 2015. godine kada je u prvenstvenom dvoboju remizirala sa Slaven Belupom, a nakon toga momčad se preselila u novoizgrađeni kamp na Rujevici dok su planovi o izgradnji novog stadiona na Kantridi usprkos najavama ostali nerealizirani.

Službene potvrde utakmice protiv Zrinjskog od strane HNK Rijeke još uvijek nema tako da ćemo za informacije o ulaznicama pričekati da riječki prvoligaš to i napravi.

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/ht-prva-liga/rijeka/rijecki-povratak-pod-stijene-i-pat-pozicija-za-buducnost-kantride/

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/ht-prva-liga/rijeka/potpisan-memorandum-o-razumijevanju-za-izgradnju-stadionskog-kompleksa-kantrida/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email