Rijeka odgodila utakmicu s Lokomotivom

Foto: Dragan Janjušević / wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon Dinama i Rijeka je zbog europskih obveza odlučila iskoristiti mogućnost odgode utakmice HT Prve lige. U pitanju je dvoboj 4. kola u kojem je momčad Gorana Tomića 8. kolovoza na Rujevici trebala dočekati Lokomotivu. Novi termin odigravanja susreta bit će određen naknadno.

Rijeka će tako puni fokus staviti na utakmice 3. kola kvalifikacija Konferencijske lige u kojima će 5. kolovoza u Škotskoj te 12. kolovoza na Rujevici odmjeriti snage s Hibernianom. Ove nedjelje ih pak očekuje derbi susret 3. kola u kojem gostuju na Maksimiru kod Dinama.

Od prošle sezone svi hrvatski predstavnici u kvalifikacijama europskih natjecanja imaju mogućnost odgode jedne prvenstvene utakmice po svojoj želji, s tim da zahtjev moraju predati najmanje osam dana unaprijed. Ukoliko se plasiraju u grupnu fazu europskog natjecanja dobivaju još jednu mogućnost odgode.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter