Rijeka ponovno posudila Josipa Drmića

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Josip Drmić i iduće sezone nosit će dres Rijeke. Švicarski napadač hrvatskog podrijetla se priključio ekipi u Kranjskoj Gori, a Rijeka i Norwich City dogovorili su posudbu do kraja sezone. Drmić je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Rijeci pokazavši klasu, te je u 18 utakmica postigao sedam golova.

“Prezadovoljan sam i sretan sam što sam ponovo u Rijeci. Imam osjećaj kao da sam se vratio u obitelj. Svi su bili pozitivni i veseli oko mog dolaska, mislim da su se neki od suigrača malo i iznenadili jer nisu možda mislili da će se to realizirati”, rekao je Josip Drmić.

Mnogi možda nisu vjerovali u ovakav ishod, ali Josip je istaknuo jedan važan razlog zašto je izabrao Rijeku.

“Rijeka se borila za mene i željela je bila da ostanem u klubu. Klub je bio uz mene kada mi je bilo najteže i na tome ću svima u Rijeci uvijek biti zahvalan. Potrudili su se maksimalno, pokazali su želju i volju da me vrate i to je nešto što je meni kao igraču i osobi jako puno značilo”, rekao je Drmić.

“Odradio sam tjedan dana priprema u Norwichu tako da sam već u treningu. Pratio sam Rijeku i kako napreduje i možda su suigrači u ovom trenutku malo ispred mene u fazi priprema, ali ja se osjećam dobro, iza mene su jaki treninzi, i ne krećem od nule i vjerujem da ću brzo uhvatiti priključak”, rekao je Josip koji je za reprezentaciju Švicarske postigao deset pogodaka u 35 nastupa, te je nastupio na dva svjetska prvenstva (2014., 2018.).

“Trebat će neko vrijeme se sve posloži i da budem na sto posto, ali to je sve normalno. Prvi put kad sam došao u Rijeku stigao sam za vrijeme trajanja prvenstva i zato mi je drago da sam ovdje već u ovoj fazi da se mogu maksimalno spremiti i uigrati sa suigračima. Naravno, nadam se što većem broju golova, te što većem broju pobjeda Rijeke”, ustvrdio je Drmić istaknuvši da se zaželio nogometa.

“Odmorio sam se, malo sam se posvetio nekim drugim stvarima u pauzi, prije svega muzici. Odmorio sam glavu što mi je bilo jako važno i sad sam spreman za nove izazove u dresu Rijeke”, zaključio je Josip Drmić za službene stranice kluba s Rujevice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email