Robert Mudražija pojačao Rijeku

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rijeka je na posudbu iz Kopenhagena dovela Roberta Mudražiju. 23-godišnji veznjak će na Rujevici provesti sljedeću sezonu i pol uz mogućnost otkupa ugovora.

“Zadovoljan sam što se sve završilo. Jedva čekam sljedeći trening i utakmice da upoznam ekipu i trenera. Rijeka me htjela, to je najbitnije. Mislim da je ovo pravi potez za mene.”, izjavio je novi nogometaš Rijeke.

Mudražija je član Kopenhagena bio od siječnja 2019. godine kada je uz odštetu od 2,7 milijuna eura pristigao iz Osijeka. Međutim u danskom klubu nije ulovio kontinuitet nastupa čemu su kumovali i česti problemi s ozljedama pa je u protekle dvije godine upisao 28 nastupa u kojima je postigao jedan gol.

Prethodno je godinu u pol bio član Bijelo-plavih, a u karijeri je još nosio dres druge momčad Red Bull Salzburga odnosno Lieferinga te Zagreba i Dinama. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je dvije utakmice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email