Roma za zelenim stolom izgubila utakmicu protiv Verone

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Talijanski nogometni savez registrirao je susret 1. kola Serie A između Hellas Verone koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić i Rome rezultatom 3:0 nakon što je rimski klub napravio administrativnu pogrešku kojom je Amadou Diawaru prijavio na listu igrača mlađih od 22 godine iako više na to nije imao pravo.

Duel je završen bez pogodaka, a Diawara je igrao do 89. minute kada ga je zamijenio Villar. Zanimljivo da je Savez uoči utakmice obavijestio Romu da Diawara više nema pravo biti na listi igrača mlađih od 22 godine obzirom da je 17. srpnja napunio 23 godine, no pogreška usprkos tome nije na vrijeme ispravljena. 

Roma je u žalbi navela da je na listi seniorskih igrača imala četiri slobodna mjesta koja je Diawara mogao popuniti te da se ne radi o pogrešci koja je utjecala na ishod utakmice, ali disciplinska tijela nisu uvažila njezine argumente. 

Ljestvica:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter