Rošada u Gradskom vrtu – Miloš došao umjesto Grgića

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mato Miloš je novi nogometaš Osijeka dok je Gradski vrt napustio Alen Grgić koji će ostatak sezone provesti na posudbi u mađarskom prvoligašu Diosgyoru. Bijelo-plavi su tako napravili rošadu na poziciji desnog bočnog igrača, a neprikosnoveni Igor Silva je dobio novu konkurenciju.

Miloš u Osijek dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je u srpnju prošle godine istekao ugovor s portugalskim Desportivo Avesom. U bogatoj karijeri 27-godišnjak je nosio dres Jadrana iz Poreča, Rijeke, Cibalije, Siene, Spezije, Perugije, Istre 1961, Benfice i Lechije Gdansk, a upravo u Speziji je surađivao i s Nenadom Bjelicom koji je tako dobro upoznat s njegovim igračim i ljudskim kvalitetama. S Bijelo-plavima je potpisao ugovor na godinu i pol dana s mogućnosti produžetka za još jednu sezonu.


Grgić je nakon produžetka ugovora s Osijekom do ljeta 2023. godine otišao u mađarskog prvoligaša kojeg je nedavno preuzeo Lorinc Mezsaros. Trener momčadi je postao Zoran Zekić, a klub su pojačali i hrvatski nogometaši Marko Malenica, Diego Živulić te Goran Milović. Pred njima je zadatak da u nastavku sezone osiguraju opstanak u najvišem rangu nogometa u Mađarskoj.

– “O svemu smo se usuglasili i mislim da je za mene trenutno dobra opcija odlazak u sredinu u kojoj bih morao imati kontinuitet nastupa. Svi želimo prvenstveno igrati, takva su i moja razmišljanja. U godinama sam kada mogu i trebam pružiti najviše. Poklopilo se da idem tamo gdje je moj nekadašnji cimer i zemljak Marko Malenica. I on je tamo došao na posudbu. Potpisao je i Goran Milović, vjerujem da ćemo svi pridonijeti ostvarenju cilja i sačuvati prvoligaški status. Naravno da ću s velikim zanimanjem pratiti sve što je vezano uz NK Osijek kojem želim trofej na kraju sezone!“, izjavio je Grgić.

Podsjećamo da je ove zime u Gradski vrt pristigao i napadač Mihret Topčagić, a pred realizacijom je i dolazak veznjaka Genoe Petra Brleka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter