Ruski i rumunjski suci delegirani za europske utakmice Rijeke i Dinama

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

UEFA je objavila službene osobe za utakmice 2. kola Lige prvaka i Europske lige. Susret AZ Alkmaara i Rijeke koji se igra u četvrtak od 21 sat u Nizozemskoj pripao je ruskoj sudačkoj ekipi koju čine Sergei Ivanov, Roman Usachev, Valeri Danchenko i Sergei Lapochkin. Njih će kontrolirati Rumunj Augustus Constantin dok je delegat utakmice Matthew Paris iz Malte.

Dinamo istog dana od 18:55 gostuje kod CSKA Moskve, a utakmicu će suditi Radu Petrescu, Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu i Marcel Birsan iz Rumunjske. Za kontrolora suđenje je postavljen Mađar Ferenc Székely dok je delegat susreta Adrian Ixari iz Moldavije.

U ovom kolu nijedan hrvatski sudac nije dobio priliku suditi u Ligi prvaka i Europskoj ligi dok je Domagoj Vučkov određen za kontrolora suđenja na utakmici Milana i Sparte Prag koji se u četvrtak igra na San Siru.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email