S novim trenerom i pojačanjima MNK Meteora Futsal napada prvenstvo i turnire: ”Gladne smo i žedne novih uspjeha”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ženski malonogometni klub Meteora Futsal žestoko je krenuo s pripremama za nadolazeću sezonu Prve hrvatske futsal lige. Od ove godine Meteora je ostvarila suradnju s Futsal Akademijom Zagreb – Gimka pa će djevojke s klupe voditi Tino Čirjak, koji u Gimki vodi kadete i juniore.

Trener nam je jako dobar i stvarno se trudi. Zadovoljne smo s njegovim radom. S njim smo gladne i žedne novih uspjeha, a mislim da će nam on stvarno u tome pomoći”, izjavila je kapetanica Perica Cicijelj.

Osim novog trenera, u klub su u prijelaznom roku stigla i nova pojačanja. Tako će u novoj sezoni za Meteoru zaigrati Sanja Sabo, Monika Maljak, Anita Straka, Mateja Baršić te Monika Conjar, koja je u Meteoru Futsal stigla iz, sada nepostojećeg, Split Tommyja.

Budući da se Tommy raspao, tražila sam neki novi klub u Zagrebu. Dvoumila sam se između aktualnih prvakinja Alumnusa i Meteore, ali sam se odlučila za Meteoru jer mislim da ću tu imati veću minutažu. Htjela sam ići negdje gdje ću sigurno igrati, a i djevojke iz kluba su stvarno dobre. Odradila sam s njima već dva treninga tako da je za sada sve super”, pojasnila je Conjar.

To su sve dobra pojačanja. S obzirom na njih, mislim da ćemo moći napasti prvenstvo. One su sve iskusne igračice futsala i velikog nogometa. Dosta su kvalitetne i s njima smo dobili to što smo htjeli – napad na prvenstvo, ‘‘Kutiju‘‘ i nadolazeći Zagreb Winter Cup, koji mi je želja opet osvojiti, još i više nego samo prvenstvo”, iskreno je rekla kapetanica Cicijelj.

Ipak, od ove sezone u klubu više nećemo gledati Irenu Migić koja je otišla na rad u Njemačku,  dok će se Terezija Miškić, koja je trenutno na stručnom osposobljavanju u SAD-u, vratiti za pet mjeseci.

Rekla bih da će za naslov boriti Meteora, Alumnus i MC Plus, ali naravno, nećemo biti zadovoljne ako budemo treće. ”Pucamo” samo na prvo mjesto i dat ćemo svaku utakmicu sve od sebe da osvojimo naslov ove sezone”, odlučna je bila Monika Conjar.

Kada se priča o novoj sezoni Prve futsal lige za žene, važno je napomenuti kako se još uvijek ne zna kada počinje prvenstvo, koliko klubova će brojati niti u kojem formatu će se igrati.

HNS je opet pokazao svoj loš pristup prema ženskom sportu, nogometu ili futsalu, ali nije bolja situacija niti kod muškaraca. HNS nastavlja s ignoriranjem, mi iskreno ne vidimo nikakvu podršku od njih i baš smo razočarane. Govorili su da će za nas djevojke biti održan i Kup, no smatram da to vjerojatno nikada neće niti postojati”, obeznađeno je objasnila Perica.

MNK Meteora Futsal


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter