S Poljuda preko Dugopolja do Maribora

Maribor se nakon Roka Baturine u aktualnom prijelaznom roku pojačao s još jednim hrvatskim nogometašem. Ugovor na tri godine je sa slovenskim prvakom sklopio brzi ofenzivac Ivan Brnić.

– “Nakon odlaska Ivanovića i Alvira morali smo reagirati. Doveli smo igrača s iskustvom igranja u mlađim nacionalnim selekcijama. Jedanog od najboljih igrača Druge HNL kojeg su željeli i neki drugi veliki klubovi. Uvjerio se u naš projekt i ambicije te je shvatio veličinu Maribora.”, izjavio je sportski direktor Viola Marko Šuler.

20-godišnjak je prošle sezone bio član Dugopolja za kojeg je u 27 nastupa upisao 11 golova i šest asistencija. Rođeni Makaranin je prethodno prošao omladinsku školu Hajduka s kojim je u ljeto 2021. godine iznenađujuće raskinuo ugovor. Za prvu momčad Bilih je upisao 12 nastupa, a igrao je i za drugu momčad kluba s Poljuda. Bio je član i svih mladih selekcija Vatrenih, a za U20 vrstu je u dva nastupa zabio jedan pogodak.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter