S tribina Torcida kupa na najposebniju hajdučku “tribinu”

Foto: Naš Hajduk

Bučno je bilo u subotu na Torcida kupu gdje su posljednju utakmicu Hajduka u ovoj sezoni gledali brojni navijači u sklopu druženja Društava prijatelja Hajduka koje se održalo ovoga vikenda.

A kad se spomene Torcida Kup neizostavno je prisjećanje na Zvonimira Žnidaršića, dobrog duha Torcida Kupa, koji je nakon teške bolesti preminuo u listopadu 2019. godine.

Upravo zato, navijači su iskoristili ovo okupljanje da prikupe iznos za upis njegovog imena uz Hajduk za sva vrimena.

“Kada smo već došli na „njegove“ tribine logično je da mu se zahvalimo na naš način i zauvijek smjestimo njegovo ime gdje zasigurno pripada, na Poljud”, rekli su navijači koji su sudjelovali u akciji.

Barba Zvone je bio dio svake sportske manifestacije u gradu, bezuvjetna podrška sportašima i Torcida kup bez njega zasigurno neće biti isti.

Za realizaciju ove akcije zaslužni su organizatori Torcida Kupa:

“Bila nam je čast organizirati sve za upis imena našeg prijatelja s kojim smo zajedno radili na Torcida kupu i razvijali ga, a sve nas posebno veseli njegovo ime blizu njegovog voljenog Hajduka”

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter