Sergio Ramos predstavljen kao novi igrač Paris Saint-Germaina

Foto: PSG

Paris Saint-Germain nastavlja pojačavati kadar za sljedeću sezonu. Nakon Georginija Wijnalduma i Achrafa Hakimija dvogodišnji ugovor je potpisao Sergio Ramos.

Dugogodišnji kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije je nakon potpisa izjavio:

– “Jako sam sretan što sam se pridružio PSG-u. Ovo je velika promjena u mom životu, novi izazov i dan koji nikad neću zaboraviti. Ponosan sam što mogu biti dio ovog ambicioznog projekta te biti dio momčadi s toliko odličnih igrača. PSG je klub koji se već dokazao na najvišoj razini. Želim nastavljati rasti i napredovati u Parisu kako bih pomogao momčadi da osvoji što više trofeja.”

35-godišnji stoper je ovog ljeta istekom ugovora napustio kraljevski klub gdje je proveo 16 godina u kojima je upisao 671 nastup, 101 gol te 40 asistencija. U pet navrata osvojio je prvenstvo Španjolske, a tome je pridodao i četiri Lige prvaka, kao i četiri naslova klupskog prvaka svijeta. Kup kralja je osvojio dva puta, a domaći superkup u četiri prilike dok je trofej europskog superkupa podigao u tri navrata. Prethodno je bio član Seville, a za Furiju je u 180 nastupa zabio 23 gola pri tome osvojivši jedan naslov prvaka Svijeta i dva kontinentalna naslova.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter