Serse Cosmi novi trener Rijeke

Screenshot: You Tube

Talijanski stručnjak Serse Cosmi novi je trener Rijeke. Njegovo službeno predstavljanje bit će održano sutra u podne na stadionu Rujevica. 64-godišnji stručnjak će tako nakon bogate karijere na Apeninima po prvi puta imati jedan inozemni angažman.

Posljednji posao je imao u Crotoneu kojeg je napustio u ljeto prošle godine, a prije toga je vodio Perugiju, Veneziju, Ascoli, Trapani, Pescaru, Sienu, Lecce, Palermo, Livorno, Bresciju, Udinese, Genou, Arezzo i Pontevecchio gdje je davne 1990. godine počeo trenersku karijeru.

Rijeka će tako s iskusnim Talijanom pokušati pobjeći s posljednjeg mjesta na ljestvici. Novi trener će debi imati sljedećeg vikenda u domaćem okršaju s Osijekom, a odmah potom ga očekuje i Jadranski derbi u Splitu.

Klub s Rujevice je početak sezone otvorio s Draganom Tadićem na klupi, ali nakon loših rezultata došlo je do sporazumnog raskida suradnje, a nedugo potom je momčad napustio i sportski direktor Robert Palikuča. Trenersku poziciju je prethodna tri susreta privremeno preuzeo Fausto Budicin.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.