Šime Bugarija umjesto Bruna Marića kontrolor suđenja u Velikoj Gorici

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iako je u prvotnoj objavi Hrvatskog nogometnog saveza za kontrolora suđenja na večerašnjem dvoboju drugog kola Hrvatski Telekom Prve lige između Gorice i Osijeka bio određen Bruno Marić njegovu premijeru u novoj ulozi u hrvatskom nogometu još ćemo morati pričekati.

>> Bruno Marić kontrolor suđenja na dvoboju Gorice i Osijeka

Naime, Bruno Marić je naknadno maknut s popisa službenih osoba za drugo kolo HT Prve lige, a umjesto njega kontrolor suđenja na spomenutom susretu bit će Šime Bugarija iz Bibinja.

Za razloge ove promjene smo upitali povjerenika za određivanje kontrolora suđenja Antu Kulušića koji nam je rekao:

Gospodin Marić je već i prije prvotne objave popisa službenih osoba za drugo kolo HT Prve lige zbog privatnih razloga rekao da neće biti dostupan, a mojom pogreškom je ipak određen za kontrolora što je naknadno ispravljeno.

Podsjetimo da je Marić uvršten na popis kontrolora suđenja odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog savez od 11. srpnja ove godine nakon što je prethodno u svibnju podnio ostavku na mjesto HNS-ovog instruktora za VAR iako je naknadno u praksi nastavio educirati suce u postupku uvođenja video tehnologije u hrvatski nogomet.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter