Sjever Poljuda ponovno zatvoren

Hajduk Dinamo Kazna
Foto: HNK Hajduk Split
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogometaši Hajduka sinoć su na svom Poljudu doživjeli poraz u najvećem hrvatskom derbiju od zagrebačkog Dinama, a rezultat utakmice bio je 1:0 za gostujuću momčad.

Nova loša vijest u Split stigla je danas poslijepodne kada je disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer odredio kaznu za Bijele koja se odnosi na utakmicu 22. kola domaćeg prvenstva. Na Poljudu je tada gostovala Gorica (0:0), a na sjevernoj tribini primijećen je transparent neprimjerenog natpisa. Zbog njega će upravo ta tribina biti zatvorena na sljedećoj domaćoj utakmici Hajduka.

Osim zatvorenog sjevera poljudskih tribina, Hajduk je dobio i kaznu od 60 tisuća kuna za tu utakmicu protiv Gorice, dok je nekoliko sati prije derbija stigla još jedna “HNS-ova čestitka” na adresu splitskog kluba – zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tijekom utakmice protiv Istre 1961 u Puli, Hajduk je kažnjen s dodatne 42 tisuće kuna.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter