Skoro 12.000 članova dalo doprinos izgradnji Hajdukovog kampa

Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prije nešto više od tjedan dana Hajduk je prešao brojku od 10.000 članova u 2020. godini. Do toga broja došlo se nikada ranije, a kao i prošle godine jubilarne članove očekuju nagrade i iznenađenja. Prvi ovogodišnji jubilarni član je Tomislav Ujević sa Splita 3 koji je danas s prijateljima posjetio Poljud gdje ih je u trofejnoj sali dočekao predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Hajduk je Tomislavu i prijateljima poklonio razgledavanje Poljuda, a uručen mu je i dres s brojem 12 i natpisom “Tebi pripadam” što je slogan pod kojim ove godine navijači iskazuju svoju vjernost Klubu.

Prvi put u životu sam nešto dobio i zato mi je posebno drago što poklon stiže od Hajduka. Kada sam čuo da ću dobiti poklon i da povedem prijatelje brzo smo odlučili da možemo zanemariti posao na par sati jer posjet Poljudu u ovakvoj prigodi se ne propušta, uzbuđeno je prepričavao 10 000. član Tomislav Ujević.

Tomislav je i objasnio što za njega znači biti član Hajduka.

To je moj grad, moj Klub i jednostavno se osjećam dužnim da budem član svake godine, a i vjerujem da ti novci od članstva idu za neke dobre svrhe, dodao je 10 000. član. 

Nakon uručivanja poklona i predsjednik Marin Brbić prokomentirao je članstvo u 2020. godini.

Ove godine već imamo skoro 12 000 članova što je jako dobra brojka. Nadam se da će ta dinamika biti još bolja i očekujem značajan broj do rođendana Kluba. Vjerujem da je veliki razlog i odluka da se sredstva od članarina ove godine namjenski koriste za izgradnju kampa što članovi i prepoznaju, rekao je predsjednik Marin Brbić.

Brojač članova i dalje se vrti i uskoro se može očekovati i 20 000. člana za kojeg je prema najavama primljeno novo iznenađenje.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter