Search
Close this search box.

SKUPŠTINA NAŠEG HAJDUKA Dva nova člana u Hajdučkoj zajednici

Foto: Naš Hajduk

Naš Hajduk je ove nedjelje održao redovnu godišnju Skupštinu. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu već tradicionalno je bio poprište održavanja Skupštine na kojoj je Hajdukov navijački puk pobliže upoznat s aktivnostima Našeg Hajduka u protekloj godini.

Glavna novost vezana je uz primitak dvojice novih članova u Hajdučku zajednicu. Odlukom prisutnih članova, usvojeno je da Frano Belohradsky i Trpimir Renić postanu članovi savjetodavnog tijela iz kojeg će dolaziti budući kandidati za Nadzorni odbor Hajduka.

Iz Našeg Hajduka zahvaljuju svim članovima, navodeći kako svaki od njih treba biti ponosan na svoju ulogu proteklih godina.

U kalendarskoj 2023. Hajduk je ispisao povijest i prvi put imao više od 100.000 članova koji su samo na ime članarina uplatili na račun kluba preko 1 600 000 eura, a taj iznos se penje preko dva milijuna kada se uzmu u obzir i donacije u sklopu projekta Za sva vrimena.

–    “Ove godine se trend rasta nastavio pa smo u prvom kvartalu imali gotovo 40.000 članova više nego u istom razdoblju lani. Navijači su svoju ulogu odradili sjajno, o čemu svjedoči podatak da je Hajduk po broju članova među 15 klubova svijeta”, poručio je Upravni odbor Našeg Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter