Sky: HSV iskoristio opciju otkupa Marija Vuškovića

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Njemački drugoligaš HSV iskoristio je opciju otkupa Marija Vuškovića od Hajduka, objavila je TV kuća Sky. 20-godišnji stoper je nakon toga s kultnim klub potpisao ugovor do ljeta 2025. godine. Prema neslužbenim informacijama splitskom klubu je pri tome pripala ukupna odšteta od oko 4 milijuna eura. 

Portal Mopo pak donosi vijest da je Hajduk dao popust HSV-u jer je već sad odlučio iskoristiti opciju otkupa ugovora pa je njemački klub umjesto 3,5 milijuna eura uplatio nešto više od 3 milijuna eura. Prethodno je za dvogodišnju posudbu bio dogovoren iznos od 600.000 eura po sezoni, a Bilima bi trebao pripasti i postotak od budućeg transfera. 

Vušković je u HSV stigao na dvogodišnju posudbu u ljeto prošle godine te je impresionirao svojim igrama, a od konca studenog prošle godine nije propustio nijednu minutu igre. U klubu koji se bori za promociju u Bundesligu te se plasirao u polufinale kupa je tako dosad upisao 17 nastupa. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter