Sky: HSV iskoristio opciju otkupa Marija Vuškovića

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Njemački drugoligaš HSV iskoristio je opciju otkupa Marija Vuškovića od Hajduka, objavila je TV kuća Sky. 20-godišnji stoper je nakon toga s kultnim klub potpisao ugovor do ljeta 2025. godine. Prema neslužbenim informacijama splitskom klubu je pri tome pripala ukupna odšteta od oko 4 milijuna eura. 

Portal Mopo pak donosi vijest da je Hajduk dao popust HSV-u jer je već sad odlučio iskoristiti opciju otkupa ugovora pa je njemački klub umjesto 3,5 milijuna eura uplatio nešto više od 3 milijuna eura. Prethodno je za dvogodišnju posudbu bio dogovoren iznos od 600.000 eura po sezoni, a Bilima bi trebao pripasti i postotak od budućeg transfera. 

Vušković je u HSV stigao na dvogodišnju posudbu u ljeto prošle godine te je impresionirao svojim igrama, a od konca studenog prošle godine nije propustio nijednu minutu igre. U klubu koji se bori za promociju u Bundesligu te se plasirao u polufinale kupa je tako dosad upisao 17 nastupa. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email