Slaven Belupo doveo mladog napadača Hajduka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Slaven Belupo je iz Hajduka doveo napadača Ivana Delića. 22-godišnjaku je ugovor s Bilima istjecao koncem sezone i nije bio među igračima pozvanima na pripreme za nastavak sezone. Prema informacijama Dalmatinskog portala klubu iz Splita neće pripasti nikakva odštete nego eventualno 30% od njegovog budućeg transfera.

Delić je prošao omladinsku školu Hajduka, a za prvu momčad je debitirao u listopadu 2017. godine te je upisao 18 nastupa u kojima nije uspio postići prvijenac. Veći doprinos je dao u dresu druge momčad gdje je u 43 nastupa zabio 16 golova. Prošlu godinu je proveo na posudbama u Istri 1961 i Varaždinu.

Osim Delića član Farmaceuta je danas postao i mladi veznjak Dinama Niko Janković koji je došao na posudbu do konca aktualne sezone. Klub su pak napustili Vinko Soldo kojeg je Dinamo poslao na posudbu u mađarski Diosgyor, Matko Zirdum koji je posuđen slovenskoj Gorici i Arijan Brković koji će do ljeta boraviti u Dugopolju. Ugovor je pak raskinut s Martinom Boakyeom, Matejom Jukićem i Franom Maglicom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email