Slaven Vuković Vuk – uz Hajduk Za sva vrimena

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Desetljeće je prošlo otkako je na tragičan način ugašen život Slavena Vukovića Vuka. U dobi od 28 godina navijač Hajduka s otoka Krka poginuo je u prometnoj nesreći dok je putovao na vjenčanje na kojem je trebao biti kum.

Slavenova smrt bila je strašan udarac za njegove prijatelje, ali i brojne druge navijače Hajduka s najsjevernijeg i najvećeg hrvatskog otoka.

Godine prolaze, nakupilo ih se već 10 otkako je omiljeni Vuk napustio ovaj svijet, ali uspomena na njega ne blijedi. Povodom 10. godišnjice tragične pogibije, njegovi prijatelji, braća s tribine i predstavnici Društva prijatelja Hajduka otok Krk obišli su mjesto stradanja i odali mu počast.

Slavene, nema te već 10 godina, ali si s nama u srcima, molitvama i mislima. I onda kad ne bude nas bilo pivat će se pisme naše, poručili su iz DPH otok Krk.


Dan je protekao u pričama i sjećanjima njegovog oca i svih prisutnih na sve zajedničke dogodovštine s tribine i mnogih putovanja za voljenim Hajdukom.

Ni nakon 10 godina nije zaboravljeno njegovo ime i prezime od ljudi s kojima je provodio sate na putovanjima prateći najveći klub na ovim prostorima – Hajduk Split, posebno emotivan je bio Slavenov otac Slobodan.

Usput su svi posjetili Poljud i uplatili iznos kojim su Slavenovo ime upisali u park Za sva vrimena na Poljudu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email