Slomljen štrajk trećeligaških sudaca?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Treća HNL jug ipak će se igrati ovaj vikend unatoč štrajku nogometnih sudaca. Prema zadnjim informacijama 33. kolo će se uredno odigrati, jer je dio sudaca odustao od štrajka, a ostatak je popunjen sucima koji inače sude više lige.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Podsjetimo jučer su 45 suca Treće lige jug poslali otvoreno pismo i najavili štrajk zbog neisplata plaća i nejednakih uvjeta koje imaju klubovi koji ne ispunjavaju svoje obveze prema službenim osobama. Posebno su se požalili na povjerenika natjecanja Antu Plazibata koji tolerira neplatiše. Koliko smo u međuvremenu uspjeli doznati najviše povika, zbog dugovanja od ukupno 80-ak tisuća kuna, ima prema klubovimaHrvace, Mosor, Konavljanin i GOŠK.Danas su, očito, neki od sudaca-potpisnika pisma popustili i odlučili suditi, dok je drugi dio sudaca i dalje u štrajku. Što će se dalje događati s ovom sudačkom pričom ostaje nam za vidjeti.

Danas u 17 sati odigrati će se svi susreti ovog uzbudljivog kola na terenima Treće lige jug koje bi moglo odlučivati o prvaku lige između Imotskog i Šibenika.

Romano Kolendić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter