Slovenke osvojile Croatia Cup, Hrvatska posljednja

Foto: Simon Maljevac
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U ponedjeljak popodne završen je ženski nogometni turnir Croatia Cup, kojeg je ugostio Zagreb. Pobjedom u velikom finalu protiv Srbije prvo mjesto pripalo je reprezentaciji Slovenije.

Od prošlog utorka do danas na stadionima u Zagrebu odigranih je devet utakmica ovogodišnjeg turnira Croatia Cup. Nakon razigravanja po grupama šest ženskih seniorskih reprezentacija danas je odigralo utakmice za plasman.

Hrvatska je nakon poraza protiv Ukrajine (0:4) i remija protiv Slovenije (0:0) zauzela treće mjesto u grupi, tako da je na stadionu HAŠK-a odmjerila snage s Crnogorkama u susretu za peto mjesto. Nakon rezultata 1:1 (0:0) u regularnom dijelu utakmice Crna Gora je bila uspješnija u udarcima s bijele točke, tako da su Hrvatice turnir završile na posljednjoj poziciji.

U susretu za treće mjesto Ukrajina je na Kustošiji s 1:0 (1:0) svladala Bosnu i Hercegovinu, dok je u okršaju za prvo mjesto u Kranjčevićevoj Slovenija svladala Srbiju s 2:0 (0:0) i pomalo iznenađujuće, ali sasvim zasluženo podignula pobjednički pehar.

Simon Maljevac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email