Slučaj koronavirusa potvrđen u Inter-Zaprešiću

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Inter-Zaprešić je potvrdio da je jedna osoba iz kluba pozitivna na koronavirus, a u priopćenju se na navodi radi li se o zaposleniku, treneru ili igraču kluba. Zaprešićani su tijekom proteklog vikenda poraženi od Rijeke (0:1) u sklopu 34. kola HT Prve lige čime su i teoretski ispali u niži rang natjecanja. Prema procjenama epidemiologa nogometaši Rijeke nisu ugroženi i neće morati ići u samoizolaciju.

– “Sukladno preporukama stožera CZ RH i radne skupine za povratak natjecanju HNS-a prilikom pojave pozitivne osobe na Covid-19 virus, odmah je obaviještena nadležna epidemiološka služba koja je provela izvid i sukladno njihovom zaključku su kontakti povećanog rizika stavljeni u samoizolaciju, a nad kontaktima niskog rizika će se provesti pojačani nadzor u idućem period, te će se promptno reagirati temeljem epidemiološke situacije. Nadležni epidemiolog na temelju izvida nije procijenio rizičnim klub s kojim je odigrana utakmica u subotu, ali je isti obaviješten od strane radne skupine za povratak natjecanju HNS-a o nalazu, te je preporučen pojačan nadzor u slijedećem periodu.” – navodi se u objavi Diva iz predgrađa.

Intera do konca sezone očekuju utakmice sa Slaven Belupom i Hajdukom kojima će zaključiti svoju trenutnu epizodu u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Koronavirus je u hrvatskom nogometu do sada zabilježen kod suca Domagoja Kurtovića te po jednog nogometaša Hrvatskog dragovoljca i Kustošije, kao i trenera novog prvoligaša Šibenika Krunoslava Rendulića.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email