SLUŽBENO: HNK Rijeka dobila nove vlasnike

Grafika: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Teanna limited i Social Sport danas su potpisali pravne akte kojima je izvršena primopredaja HNK Rijeka. Naime, nakon što se je na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke na nedavnoj sjednici odreklo prava prvokupa, ispunili su se i formalno svi uvjeti za današnje potpisivanje kojim je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka,  preuzeo punu odgovornost za upravljanje klubom. Tvrtka koja je registrirana u Londonu početkom ovog mjeseca je formalnu u suvlasništvu Matee i Anne Mišković, kćerki Damira Miškovića.

– Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje, izjavio je ovim povodom Damir Mišković koji ovaj klub kao njegov predsjednik vodi još od 2012.

Podsjetimo, nakon dolaska Damira Miškovića i Social sporta riješeni su mnogi problemi s kojima se klub suočavao godinama: sanirane su financije, posložena je struktura kluba, izgrađen je nogometni kamp na Rujevici, ukratko – HNK Rijeka je na radost svojih navijača prodisao punim plućima.

S obzirom na povijesne uspjehe HNK Rijeka pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je današnji potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa. – priopćili su s Rujevice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email