SLUŽBENO: Inter-Zaprešić i Rijeka četvrtfinalne kupa igraju na Rujevici

Foto: Dragan Janjušević / wikimedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povjerenik za Hrvatski nogometni kup Davor Ivić usvojio je zajedničku molbu Inter-Zaprešića i Rijeke te je odredio da se četvrfinalni susret umjesto u Zaprešiću igra u Rijeci, na Rujevici u srijedu 13. prosinca s početkom u 17 sati.

Ranije objavljeno:

U srijedu 13. prosinca je na rasporedu posljednji susret četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se sastaju Inter-Zaprešić i Rijeka.

Iako se susret trebao igrati u Zaprešiću najvjerojatnije će biti premješten na Rujevicu obzirom da su klubovi povjereniku za kup Davoru Iviću uputili zajednički zahtjev. Njegova odluka će se znati sutra.

Direktor Diva iz predgrađa Branko Laljak je za Novi list pojasnio prijedlog:

“Naš teren nije u dobrom stanju zbog naglog otapanja snijega, a prognoza najavljuje kišu. Ne želimo igrače izlagati opasnosti koju sa sobom nosi igranje utakmice na tako teškom, blatom natopljenom terenu. Jasno nam je da time sami sebi smanjujemo šanse za prolaz u određenom postotku, ali to radimo zbog igrača i nogometa. Uostalom, tko kaže da ne možemo iznenaditi Rijeku, bez obzira gdje se igrala ta utakmica. Zbog igrača i nogometa je definitivno bolje da to bude na Rujevici.”

Inter i Rijeka su susret četvrtfinala prvotno trebali igrati prije dva tjedna, ali su tada usuglasili odgodu utakmice koju je HNS odobrio. Za njihov ogled je delegiran glavni sudac Fran Jović iz Zagreba.

Četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa:

Dinamo – Istra 1961 4:2

Osijek – Hajduk 1:3

Rudeš – Lokomotiva 1:2

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email